Македонија

Корпоративен профил

Од филмски продуцент до глобална високотехнолошка корпорација. Ние одново се измисливме себе си.

  • Корпоративна брошура

Социјални медиуми

Ве каниме да ни се придружите во заедницата на Fujifilm во вашата омилена социјална мрежа:

Отвори иновации Hub Европа

А место за 'ко-креација "на нови вредности со деловни партнери: Отвори иновации преку техничка експертиза и јадрото технологии на Fujifilm.